abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over SoftwareONE

Over SoftwareONE

25/3/20 Bij hoge uitzondering doen wij een hierbij een negatieve mededeling over een bedrijf waar we net iets te vaak last van hebben. Het betreft de firma SoftwareONE.

We worden helaas af en toe geconfronteerd met de vraag of wij onze software ook leveren via SoftwareONE, voorheen ook bekend als Comparex. Vaak komt de vraag gewoon klanten waar we al jaren zaken mee doen. Het probleem ontstaat als iemand bij onze klant, vaak een gemeente, zich laat overhalen om alle softwareinkoop via hen te laten lopen in de vorm van een raamcontract. Welke meerwaarde er precies wordt beloofd weten we niet, maar het is voor de klant beslist geen verbetering. Zeker niet als het gaat om de Bluebeam-software, want dat hebben we zelf alleen maar fout zien gaan. Bij SoftwareONE weet men niet hoe het werkt en dat zouden we graag uitleggen, ware het niet dat het bedrijf de volgende keer weer niet weet hoe het werkt. Het probleem bestaat al jaren, dus we hebben de hoop op verbetering opgegeven.

Zoals iemand tegen ons zei:

"veel te veel producten, veel te weinig kennis en veel te veel wisseling van personeel"

Tip voor mensen die zaken (moeten) doen met SoftwareONE: onderhandel in het raamcontract een uitzondering voor de software die door IDEOMA wordt verzorgd, zoals Bluebeam, Foxit en GstarCAD. Wij zijn u erg graag van dienst met onze uitgebreide kennis van alles rondom de Bluebeam-, Foxit- en GstarCAD-licenties. We weten waar we mee bezig zijn en houden de lijnen kort, zowel naar onze softwarefabrikanten, als naar u als klant. Ook leveren we in principe geen aanvullende diensten op producten die via SoftwareONE zijn aangeschaft in plaats van IDEOMA.

Het spijt ons dat we ons zo hard moeten opstellen, maar soms is het nodig om duidelijk te zijn. U kiest óf voor SoftwareONE óf voor IDEOMA.


Nieuws rond SoftwareONE

De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv